خرید لباس چاي كيسه‌اي استفاده نكنيد!

افرادي زيادي به دليل سرعت رنگ دادن و دم كشيدن چاي كيسه‌اي از طرفداران پرو پا قرص آن ‌شده‌اند. به گزارش «آفتاب یزد»، اما اين سوال مطرح مي شود كه «آيا تفاوتي ميان چاي كيسه‌اي و دم‌كرده وجود دارد؟»، لذت نوشيدن چاي وقتي بيشتر مي‌شود كه بهترين روش تهيه آن را بدانيم. به طور كلي اغلب خانواده‌ها چاي را ‌دم كرده و از آن نوشيدني معطر با طعم دلنشيني تهيه‌ مي‌كنند كه بسيار در رفع خستگي موثر است. اما در ‌مقابل برخي افراد هم هستند كه از چاي‌هاي كيسه‌اي كه در بازار موجود است استفاده مي‌كنند. ‌در اين رابطه بايد گفت: ابداع چاي كيسه‌اي بهترين و بدترين اتفاق در صنعت چاي است. سيمرغ مدعي شد: بهترين چون سبب ‌افزايش توجه مردم به چاي مي‌شود و بدترين به دليل آنكه «بعضي چاي‌هاي كيسه‌اي در بازار داراي مواد ‌مصنوعي و شيميايي هستند و از ويژگي‌هاي مطلوب يك چاي اعلا برخوردار نيستند.»‌در ابتداي ابداع چاي كيسه‌اي، توليدكنندگان از برگ كامل چاي استفاده مي‌كردند كه رنگ و بوي طبيعي و ‌ارزش تغذيه‌اي بالا داشت اما بتدريج كيفيت بعضي از اين نوع چاي‌ها كاهش يافت و برخي توليدكنندگان جهت ‌كسب سود بيشتر چاي پودر شده يا اصطلاحا خاك چاي را جايگزين برگ كامل چاي كرده و براي ايجاد طعم ‌فوري و رنگ سريع‌تر از مواد رنگ دهنده و طعم دهنده مصنوعي استفاده مي‌كنند.‌به طور مثال وقتي يك چاي كيسه‌اي نامرغوب را در آب‌جوش مي‌اندازيد كمتر از 30 ثانيه رنگ مي‌دهد بويژه ‌اغلب چاي‌هاي كيسه‌اي خارجي كه خيلي سريع‌تر رنگ مي‌دهند. اين در حالي است كه به طور طبيعي يك ‌چاي معمولي ايراني را اگر در كيسه بريزيد و در يك ليوان قرار دهيد 10 دقيقه طول مي‌كشد تا رنگ زرد ‌مايل به نارنجي ايجاد كند. ‌از اين رو، چاي‌هاي كيسه‌اي كه طعم قوي و رنگ فوري دارند نه‌تنها ارزش تغذيه‌اي مطلوبي ندارند بلكه مواد ‌افزودني شيميايي آنها مي‌تواند اثرات مخربي بر سلامت مصرف‌كننده بگذارد. ‌در مورد چاي‌هاي كيسه‌اي كه امروزه با اسانس و رنگ انواع ميوه‌ها در بازار عرضه مي‌شوند نيز متذكر ‌مي‌شويم كه اغلب اين نوع چاي‌ها داراي طعم و رنگ مصنوعي هستند. ‌اين نوع محصولات نيز به دليل آنكه در طي روز بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرند مصرف طولاني‌مدت ‌آنها به دليل تجمع تدريجي مواد شيميايي‌در بدن مي‌تواند بسيار مخاطره‌آميز باشد. ‌