خرید لباس جایگاه نان در بین ایتالیایی‌ها

نان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین اقلام خوراکی بشر در بسیاری از کشورها از جمله ایتالیا، گل سرسبد مواد غذایی خانواده ها را تشکیل می‌دهد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر از رم؛ در ایتالیا که جمعیتی بیش از 60 میلیون نفر دارد، 450 هزار نانوا در 40 هزار نانوایی سنتی و صنعتی هر روز بیش از 400 نوع نان پخت می کنند.
نزدیک به 90 درصد ایتالیایی ها هر روز بین 80 تا 130 گرم نان مصرف می کنند.
کیفیت بالای نان در ایتالیا موجب شده است تا ضایعات این ماده غذایی با ارزش به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
یک نانوا ایتالیایی گفت: در ایتالیا نان بد و خوب وجود ندارد.
همه انواع نان ها مرغوب هستند و مردم صرفا بر اساس ذائقه شان نان مورد علاقه خود را انتخاب می کنند. بر اساس توافق اتحادیه نانواها و وزارت بهداشت ایتالیا ؛ به تازگی نوع جدیدی از نان که سدیم ان به نصف کاهش یافته با نام نان نیمه نمکی به بازار امده است.
همچنین بسیاری از نانواها در ایتالیا با افزودن مخمری ویژه به خمیر نان، بیات شدن ان را به تاخیر می اندازند.
سرآشپز رستوران کانون مطبوعات خارجی ایتالیا در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر در رم ، در حالی که سرگرم تهیه غذایی با نان بیات بود گفت من هیچ گاه نان را دور نمی اندازم و اگر هم نان بیات شده باشد ، آن را در تهیه برخی از غذاهای لذیذ رمی استفاده می‌کنم.